• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Can't assign keywords using the keyword panel in Bridge

New Here ,
Mar 26, 2019 Mar 26, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Assigning Keywords using the keywords panel in Bridge has always been a bit gimpy for me but now it doesn't work at all. If I select 8 keywords maybe two will appear at the  top of the panel as assigned keywords while only one actually shows up in the metadata panel keyword list. I'm using Bridge 9.0.2.219 x6x on a PC with Windows 10. Any suggestions on how to fix this?

Views

191

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 26, 2019 Mar 26, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi there,

Sorry to hear that you're not able to assign keywords using the keyword panel in Bridge,

Could you please go to Tools > Cache and Purge cache for folder?

Also, have a look at this thread and let us know if it helps: Bridge Problems - Keywords not Working

Regards,
Sahil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines