• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Find not working as expected in Bridge

New Here ,
Apr 28, 2021 Apr 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I am just starting to use Bridge so I started with a folder that has 8 images in it. I tagged each of them with two keywords. When I tried the find function using the keyword that all of the images have, it only finds one of the images.

TOPICS
How to , Keywords

Views

95

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Apr 29, 2021 Apr 29, 2021

Open the enc losing folder and let all the files list. Then try searching. Bridge has to build its cache.

Likes

Translate

Translate
Community Expert ,
Apr 29, 2021 Apr 29, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Open the enc losing folder and let all the files list. Then try searching. Bridge has to build its cache.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 06, 2021 May 06, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you. You saved the day. I was going to uninstall Bridge since the Find function didn't appear to work, but when I went back to it the next day the Find function worked exactly as expected. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines