• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Labels & Ratings taking 30s to update

New Here ,
Mar 01, 2021 Mar 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

When I try to assign a Rating or Label to a jpg on a network server it takes 30 seconds to update. I'm running 11.0.1.109 on a Win 10 machine.

 

Any way to speed this up? I've tried clearing my cache?

 

I've got my cache size to 50GB and "Keep 100% Previews in Cache" is checked

TOPICS
Problem or error

Views

72

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Mar 01, 2021 Mar 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

That's because you are working on a server and Bridge was not designed to work on servers. As such, ANY functionality, regardless of how slow, is considered a plus. If you move your files to a hard drive you'll see the speeds go back to reasonable time amounts.

 

Sorry

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 02, 2021 Mar 02, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thanks Gary,

 

I tried it on a local file and it is indeed fast. Hopefully Adobe will incorprate better server performance in the future.

 

Steve

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 11, 2021 Mar 11, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi,

 

I am from Adobe Bridge Team.

 

Applying Labels & Ratings over network depends lots upon the current state of the network.

 

Can you please share your network information over which you are trying to add Labels& Ratings?

Also, can you please check the performance of browsing via finder of these network folders?

 

You can try couple of things:

1) Uncheck the option "Keep 100% Previews in Cache"

2) Increase the cache size to maybe 100 GB.

 

Please let us know your findings.

 

Regards,

Bridge Team.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines