• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

No thumbnails for .CR2 files in latest bridge

Community Beginner ,
Jun 19, 2020 Jun 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thumbnails for CR2 files not displaying in Bridge since latest update, purged cache and disabled all scripts, latest NVidia studio driver loaded.

TOPICS
Bug , Problem or error

Views

130

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 19, 2020 Jun 19, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi John,

 

Not that it helps you directly but it's displaying my CR2 images with no issues. You've done a great job in already doing a bunch of corrective actions, haave you also rebuilt your prefs?

 

When launching Bridge, Command-Option (Mac)/Control-Alt (Win) + Shift to choose “Reset Preferences”, Purge Entire Thumbnail Cache”, and/or Reset Standard Workspaces”.

 

Let us know if this helps.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 21, 2020 Aug 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I've only just re-installed Bridge - downloading the current version - after re-installing Windows.

Every single .cr2 image I have is apparently not recognised by Bridge and it only displays them as a general image icon.

Starting Bridge while pressing Ctrl-Alt-Shift does not enable me to reset preferences. I simply get the Windows Shortcut Properties box.

Edit: I followed your suggestions vis-a-vis purging the Cache and it made no difference. I then found another suggestion elsewhere on the internet and I went into the AppData folders and drilled down to the Cache folder and deleted it. Still no difference.

Well, Adobe Bridge is free and the accepted wisdom is you get what you pay for....

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines