• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit Search
0

Workflow converting and resizing images

Explorer ,
Oct 16, 2022 Oct 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi everyone, 

 

when i convert and resize imagen in the Bridge Workflow and i do want to upload those later to a website, the website does not accept the images as correct files. i get an "file damaged" notice. 
First i thought it is my website  -but i get the same info, when uploading to tinyjg for example. 
Is there a setting to avoid that?

TOPICS
Problem or error

Views

162

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 16, 2022 Oct 16, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Wow, strange.

 

Can you please go into detail about what you're doing? EXACTLY what process do you have when making these adjustments? Also, can you share one of these images?

 

Also, please add what version of your software you are using and what your OS is (and what version)?

 

Unless we know EXACTLY what you are doing, we cannot know how to help you.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Oct 25, 2022 Oct 25, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hey guys, sorry.Had to search for one of these images. 
Here is one: Passfoto_Adobe_Stock_600x600.jpeg

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Oct 25, 2022 Oct 25, 2022

Copy link to clipboard

Copied

CR*** that one is none of the images... my failure. I tried on another website - and that one accepted the "jpeg" - my own did not. I am looking for other candidates. SORRY

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 25, 2022 Oct 25, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Can you at least take a screenshot of your settings? I/we have nothing so far to help you with.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 25, 2022 Oct 25, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Something from another thread (https://community.adobe.com/t5/bridge-discussions/bridge-exports-as-jpeg-not-jpg-why-photoshop-doesn...).

 

Are your JPGs being written as JPEG instead of JPG?

 

If so, try renaming and see if that fixes the problem. Let us know

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Nov 29, 2022 Nov 29, 2022

Copy link to clipboard

Copied

YES that are JPEG files not

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Nov 29, 2022 Nov 29, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I now converted ONLINE the JPEG into .jpg filed and that made the images uploadable... Strange

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Oct 27, 2022 Oct 27, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi @florianw5007927 ,
Thanks for your feedback.
Could you share the following details about the issue:

  • Bridge version
  • System configuration
  • Are you using Export or Workflow?
  • Please share your preset Settings.
  • Is the issue specific to particular files/format?

Thanks,
Bridge Team

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Nov 29, 2022 Nov 29, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi everyone - i had to figure out how to reproduce the problem. I did a small video (you can ignore my speech ) that shows step by step whats goin wrong.
https://www.loom.com/share/8b3025ebf9584847a8346bae8f3808b0

Hopw that helps. 

@Vijay  -

newest version of bridge 
System is win 10 with i7 Intel and nvidia graphics - desktop pc
I used Workflow
in video you can see the creation of the workflow - how can i share it?

it looks like it is connected to the JPG system. Not sure

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines