Highlighted

The interface is glitching out

New Here ,
Jun 24, 2019

Copy link to clipboard

Copied

This happens with and without hardware acceleration.

I have an i7 7700k and a 1080ti

Views

119

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

The interface is glitching out

New Here ,
Jun 24, 2019

Copy link to clipboard

Copied

This happens with and without hardware acceleration.

I have an i7 7700k and a 1080ti

Views

120

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Jun 25, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Disabling the GPU should fix this.

Press Ctrl + K to open Camera Raw preferences, then uncheck Use graphics processor under Performance.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Community Professional ,
Jun 25, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Per, on the bottom of 503's statement, he says that that is with and without hardware acceleration.

Hi 503, I think your camera number is a Fuji, correct? I seem to recall that there have been some Fuji issues and since I do not own a Fuji, I have not bee tracking them. Hopefully someone with a Fuji camera can pipe up here and lend some help. Sorry, I cannot

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Employee ,
Jul 04, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

That does not look right, let's fix it!

It seems like you're using a Sony camera as it says ARW at the bottom. Does it happen with all raw files or some specific files?

Could you try reinstalling the camera raw plugin and see if it helps?

Camera Raw plug-in installer

Also, have you tried updating the graphics drivers from the manufacturer's website and see if it helps?

Regards,
Sahil

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...