• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

360 slides display black screen in Chrome and Edge

New Here ,
Feb 23, 2021 Feb 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

 

I am excited to get my captivate 2019 software installed and just finished my project. However, when I publish the project, I got a black screen when browsing in both Chrome and Edge. Can you pls help? If so, that would be great. Your help is greatly appreciated.

 

  1. The project can display in Captivate and preview.

 

qianli1111_0-1614092931691.jpeg

 

 

  1. I published the project. When double clicking on index.html to review the project, I got a black screen.

 

qianli1111_1-1614092931694.jpeg

 

 

  1. The browser is supporting WebGL.

 

qianli1111_2-1614092931700.jpeg

 

  1. I published the project as HTML5.

 

Thank you so much for your advice in advance!

Views

143

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Feb 23, 2021 Feb 23, 2021

Try to upload to a webserver?

Likes

Translate

Translate
Community Expert ,
Feb 23, 2021 Feb 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Try to upload to a webserver?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 24, 2021 Feb 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Thank you so much for the advice! I appreciate it. I tried it today on the LMS, it's working well.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Feb 24, 2021 Feb 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Please, mark the answer as being correct!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 24, 2021 Feb 24, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I just marked the answer as correct. Thanks again!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 25, 2022 Jan 25, 2022

Copy link to clipboard

Copied

@Lilybiri Hi there, i am having a similar issue, where the black screen shown in this post occurs on apple devices only. Can you advise me how i might fix this..? Preview works fine but when puplished in HTML5 and uploaded to LMS on apple devices the 360 slides show the above black screen and hostpots dont work.. thanks so much 🙂 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 26, 2022 Jan 26, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

As Apple device I only have an iPad, and 360 slides in a Captivate project do play fine. 

Do you have the same problem when checking out with one of the included 360 projects in Captivate? If those play fine, you need to check the 360 assets. If not, you need to check what is used to display 360° images/video on that device. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines