• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Captivate large play button not playing

New Here ,
Nov 30, 2022 Nov 30, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi there, I have published my SCORM 1.2 file and it is working well! The only exception is that when plugged into an LMS, the beginning screen's large play button does not actually begin the project.

 

The play button in the lower left of the skin and player controls DOES work; the large one does not. Is this a browser issue? Is there anything I can do to fix it?

TOPICS
Audio and video , Import export

Views

194

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Nov 30, 2022 Nov 30, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

That is weird, first time I see this problem appearing (I am daily on this forum).

Which browser do you use? Can you check the project in SCORM Cloud? Do you have the same problem when publishing without reporting and testing on a webserver? That would point to a settings problem in the LMS.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
Help resources