• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

CP5 files work, CP6 files do not on our VPN network...

New Here ,
Oct 26, 2012 Oct 26, 2012

Copy link to clipboard

Copied

Hi All... tough one here.  We have a few simple demos that will not play on our VPN network.  No complicated actions, simply click here to continue style.  They play great when connected to the wired network, but when users access through the VPN, it's hit or miss. When they can't access it the preloader just stops. Granted, I know what you are saying... bandwidth, security, etc.  Here is the thing.  Captivate 5 works fine, flawlessly, even larger files.  I've tried removing the AllowScriptAccess in the htm file, nothing.  Putting the CSS inline in the .htm, no luck.  When it is not working for VPN users, it's as if the file does not exist.  We get a page not found if we try to hit the swf directly.

Our IT is currently looking into it.  But the question is, what is different in the published SWF between 6 and 5?  There must be something going on in the AS that controls the published SWF that is causing this issue on our VPN network.  I would love to be able to tell our network guys what box they need to check to get Cap 6 files working on our VPN network!

Any ideas????  Thanks in advance. 

Chris.

Views

778

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Enthusiast ,
Oct 26, 2012 Oct 26, 2012

Copy link to clipboard

Copied

Hello Chris,

There are lot of changes gone into Captivate 6 and it might be hard to narrow it down to a specific piece of code, but still it is possible if we have a sample file to test. Is it possible to send me a sample at viswanat@adobe.com? BTW, do you have any video/audio embedded which is being accessed from the network?

Thanks,

Vish

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 01, 2012 Nov 01, 2012

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for your answer.  I emailed you what our IS Security had to do to fix the problem as an FYI. 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 27, 2013 Mar 27, 2013

Copy link to clipboard

Copied

I am having this same issue.  CP5 swf works but CP6 swf does not.  They also work when I put the files on a web server on another network.

What was the resolution?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 25, 2023 Apr 25, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Any resolution?  

 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Apr 25, 2023 Apr 25, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Really? This thread is 10 years old. What is you r problem please? CP5 is not working on any recent OS.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Resources
Help resources