Highlighted

Adobe Captivate, Moodle Cloud LMS and Moodle app

Participant ,
Sep 19, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi

I'm hoping someone may be able to help.

I have a very simple Captivate project (video and interaction), saved as a SCORM pacakge and uploaded to Moodle cloud.  It works perfectly well on a desktop yet when played on my iPhone 7 through the Moodle app the content cuts off just before the captivate interaction.  This is also happening on another 'module' but I have a third which is fine.  I can't work out what the problem may be?

Can anyone help?

Thanks

Kim

Views

268

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Adobe Captivate, Moodle Cloud LMS and Moodle app

Participant ,
Sep 19, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi

I'm hoping someone may be able to help.

I have a very simple Captivate project (video and interaction), saved as a SCORM pacakge and uploaded to Moodle cloud.  It works perfectly well on a desktop yet when played on my iPhone 7 through the Moodle app the content cuts off just before the captivate interaction.  This is also happening on another 'module' but I have a third which is fine.  I can't work out what the problem may be?

Can anyone help?

Thanks

Kim

Views

269

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Employee ,
Oct 01, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

Can you please share the screenshot of the issue you are facing on iPhone 7? This could be an issue with Moodle app itself. How does it look if you view the output directly on your iPhone? Is it responsive or non - responsive project?

Regards,

Mayank 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Participant ,
Oct 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi

Thank you for taking the time to reply.  Weirdly it seems to be working ok today?  I have updated the Moodle app as it prompted me todo so so hopefully that was the issue.

Thanks again,

Kim

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Employee ,
Oct 03, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

 Good to know it worked after the update.

 Regards,

 Mayank

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Resources
Captivate User Guide
New Group