Highlighted

Assets Window Not Loading

Explorer ,
Oct 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Anyone have any updated information or a solution to get the Assets window to load content in Captivate v11.5.1.499 ?

 

 

 

 

TOPICS
Download assets, Getting started, Installation and licensing

Views

439

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Assets Window Not Loading

Explorer ,
Oct 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Anyone have any updated information or a solution to get the Assets window to load content in Captivate v11.5.1.499 ?

 

 

 

 

TOPICS
Download assets, Getting started, Installation and licensing

Views

440

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 14, 2019 0
Most Valuable Participant ,
Oct 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Is the Assets panel appearing? Are you talking about downloaded content or content which has been installed with Captivate?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 14, 2019 0
Explorer ,
Oct 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Added a screenshot of the window to the original post.

 

The screen loads but none of the content loads at all.

  • Projects
  • Slides
  • Characters
  • Icons
  • 360 Assets
  • Images
  • Video
  • Audio
  • Buttons

 

I have a 5 person team that would LOVE to be able to at least use the icons.

Our IT Staff has a ticket with Adobe with the last reply a week ago being that they are aware of it.

Was hoping someone had had some luck in getting it to work.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 14, 2019 0
Most Valuable Participant ,
Oct 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Easier when you embed the screenshots.

 

Check in Public Documents for the folder eLearning assets, which is under Adobe. Delete the Content subfolder in this folder while Captivate is closed. Clean the Preferences and restart Captivate.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 14, 2019 1
Explorer ,
Oct 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

That was the first thing Adobe Support told us to do. Didnt work. Has something to do with the corporate network and firewall eventhough all standard traffic is allowed and no blocked content shows.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 14, 2019 0
Most Valuable Participant ,
Oct 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Indeed, firewall could cause the problems as well, since a free connection with the cloud is necessary.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 14, 2019 0
BP7202 LATEST
Explorer ,
Oct 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Odd that everything under the Discover tab (ELB) displays just fine.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 14, 2019 0