Highlighted

Audio and CC issues happening again in CP9

Engaged ,
Sep 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

A few weeks ago we were experiencing problems with CC and Audio disappearing part way through a project.  Our server is JSON enabled unless the server folks change something without telling us.  However, this issue has shown up again but this time its happening when the project is published to a folder not on a server.   When playing the published project from the folder the CC and Audio plays for the first 31 slides.  Then no CC or audio for the following slides.

Another thing is that this project is from a imported MS Powerpoint presentation.  Last time we had this issue someone mentioned that Word sometimes threw in code that CP9 didn't deal well with and to copy the CC to Notepad then bring it back into CP9.

Views

81

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Audio and CC issues happening again in CP9

Engaged ,
Sep 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

A few weeks ago we were experiencing problems with CC and Audio disappearing part way through a project.  Our server is JSON enabled unless the server folks change something without telling us.  However, this issue has shown up again but this time its happening when the project is published to a folder not on a server.   When playing the published project from the folder the CC and Audio plays for the first 31 slides.  Then no CC or audio for the following slides.

Another thing is that this project is from a imported MS Powerpoint presentation.  Last time we had this issue someone mentioned that Word sometimes threw in code that CP9 didn't deal well with and to copy the CC to Notepad then bring it back into CP9.

Views

82

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Sep 05, 2018 0
Engaged ,
Sep 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Have you changed/added anything in the project since it last worked?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 05, 2018 0
Engaged ,
Sep 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

No that was his first run through.  However, he said he went back and fixed some things he found in the slides that did work and republished now it is all working.  So I'm still open to ideas incase this happens again.  He was playing this published project from a folder on his desktop.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 05, 2018 0
Engaged ,
Sep 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Ah, so it's a different project. Two suggestions:

1. ALWAYS do the MS Office -> Notepad -> Captivate copy/paste routine to strip out formatting

2. Test from a web server or SCORM cloud to see how the project really plays in a real environment

Good luck!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 05, 2018 0
Lilybiri LATEST
Most Valuable Participant ,
Sep 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Not really necessary, when pasting Captivate shows you the possibility to strip out formatting.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 05, 2018 0