Highlighted

button issue

New Here ,
Jun 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I have a problem with the buttons. In some slides of my project the buttons don't work: it doesn't jump to the next slide. the slide stops, but the sound of the next slide start to play.

Views

134

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

button issue

New Here ,
Jun 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I have a problem with the buttons. In some slides of my project the buttons don't work: it doesn't jump to the next slide. the slide stops, but the sound of the next slide start to play.

Views

135

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 13, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Jun 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

what adobe program?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 13, 2018 0
New Here ,
Jun 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I use Adobe Captivate version 10  (2017 Release)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 13, 2018 0
Adobe Employee ,
Jun 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Moving to Adobe Captivate

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 13, 2018 0
Most Valuable Participant ,
Jun 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Can you please check the exact version number, should e 10.0.1.285.

Start by moving the slide audio clips to leave a small gap at the beginning and at the end of the slide. That will prevent that Captivate sees the clips as one big project audio file, which is perhaps the cause of the audio continuing to play at the end of a slide.

AudioGap.png

As for the buttons: how did you set them up? Are those custom navigation buttons?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 13, 2018 1
New Here ,
Jun 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thank you so much. At last I managed to solve the problem by inserting the buttons in the master slide.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 13, 2018 0