Highlighted

Captivate 9 (Nonresponsive Project): loss of image and/or image features after publishing to HTML5

New Here ,
Sep 16, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I'm working on a Captivate 9 project which was created by importing slides from PPT. All is well until publishing....the image should appear with a "dotted line" (see attached). However, the "dotted line" becomes solid. Does anyone know why this could be happening?

 

The only work around I have is to upgroup the objects within the ppt and take screenshots.

Views

31

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Captivate 9 (Nonresponsive Project): loss of image and/or image features after publishing to HTML5

New Here ,
Sep 16, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I'm working on a Captivate 9 project which was created by importing slides from PPT. All is well until publishing....the image should appear with a "dotted line" (see attached). However, the "dotted line" becomes solid. Does anyone know why this could be happening?

 

The only work around I have is to upgroup the objects within the ppt and take screenshots.

Views

32

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Lilybiri LATEST
Most Valuable Participant ,
Sep 17, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Why? Because the import PPT slides is not perfect... I never use it at all.  Each PPT slide is converted to a movie slide, trying to reproduce the PPT animations and timing. Apparently a line which is partially dotted is not in its conversion library.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Resources
Captivate User Guide
New Group