Highlighted

Captivate Project Not Loading in Microsoft Azure App Service

New Here ,
Feb 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am having an issue with my published web project not running in Azure App Service. The projectruns fine in Visual Studio and directly through the browser on my local machine but it just has a continous loading icon when trying to view on the Azure app service website. Any ideas?

Topics

Advanced actions, Getting started, Import export

Views

132

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Captivate Project Not Loading in Microsoft Azure App Service

New Here ,
Feb 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am having an issue with my published web project not running in Azure App Service. The projectruns fine in Visual Studio and directly through the browser on my local machine but it just has a continous loading icon when trying to view on the Azure app service website. Any ideas?

Topics

Advanced actions, Getting started, Import export

Views

133

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Feb 12, 2020 0
RodWard LATEST
Adobe Community Professional ,
Feb 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Perhaps that server does not have JSON files allowed?  Check with the server administrator. JSON is required for Captivate HTML5 output.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 12, 2020 0