Highlighted

Cp.openURL (_blank) button in quiz pool fires twice!

Contributor ,
Jul 24, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I Am using cp 9.0.0.223 as it is the most reliable for html5 to iPad App conversion.

A new problem has just appeared while viewing the output on mobile devices. I have placed some custom buttons on my random quizzes generated from a question pool.

These buttons open figures in new windows (_blank) via cp.openURL which stores the code in /pools/~file*/~file*.js

When deployed on my server and viewed from a mobile device, tapping on the button fires 2 new tabs opening the figure.

To view the problem you can click the below link.

Private Pilot Interactive Test Prep V 6.0

Then opening the ToC and scrolling to Quiz.

If you open the supplement book, it fires just one new tab, but if you start the quiz and tap on the figures button you will see the problem (must be on a tablet to experience the problem. It works fine on Macs and PCs).

hope someone can help.

Lucas

Views

89

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Cp.openURL (_blank) button in quiz pool fires twice!

Contributor ,
Jul 24, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I Am using cp 9.0.0.223 as it is the most reliable for html5 to iPad App conversion.

A new problem has just appeared while viewing the output on mobile devices. I have placed some custom buttons on my random quizzes generated from a question pool.

These buttons open figures in new windows (_blank) via cp.openURL which stores the code in /pools/~file*/~file*.js

When deployed on my server and viewed from a mobile device, tapping on the button fires 2 new tabs opening the figure.

To view the problem you can click the below link.

Private Pilot Interactive Test Prep V 6.0

Then opening the ToC and scrolling to Quiz.

If you open the supplement book, it fires just one new tab, but if you start the quiz and tap on the figures button you will see the problem (must be on a tablet to experience the problem. It works fine on Macs and PCs).

hope someone can help.

Lucas

Views

90

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 24, 2018 0
Contributor ,
Sep 10, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Lucas -

I just saw this post when searching for another topic. I ran into the same issue, I have reported the bug to Adobe, but never heard anything else.

Here is my post and what I was able to discover:

Knowledge Checks disabling custom buttons on iPads

Did you ever find a solution?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 10, 2018 0