Embedded Videos wont play

New Here ,
Nov 03, 2020 Nov 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Next issue coming up, but I hope someone can help with this.

 

I have a couple of youtube videos that I need to embed into my project. This worked before without much problem, but in this case the videos just wont play.

For reference the video I am testing things with right now is this one: https://youtu.be/LbR7iV7Mv_0

 

Embedded as slidevideo with the Youtube option:

Shows preview image before loading up the first frame, it then gets stuck on an endless loading screen, none of the buttons (info, share, etc) are clickable.

 

Embedded as eventvideo with the link to the youtube video:

Wont accept the link at all, shortened or unshortened, with https:// or without.

It only allows me to paste the link in there if I change it to http:// with would then redirect to https:// but then it gives me an error message as soon as I hit place video.

 

Embedded as a Web object using an iframe:

Shows a black window with a youtube play button, clicking on this gives me the error message "An error occured. Please try again later."

 

I have tested this with always exporting the project rather than just using the preview, to make sure it's not an issue with the preview.

 

I've watched a couple of Paul's videos on this topic and he shows that there is supposedly a learning interaction for Youtube Videos, that doesn't seem to be the case for me. It's not in my list. Maybe they took it out at some point?

 

I am using the 2019 Release 11.5.4.613

On Mac Mojave 10.14.6

 

Es gibt in Deutschland etwa 26.000 Industrieunternehmen, die ihre Anlagen über das Internet steuern. Das klingt modern, ist aber in Zeiten terroristischer Be...

Views

61

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 03, 2020 Nov 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I got it to work, the answer was actually quite simple.

 

For reviewing reasons I included a temporary menu to jump through the project to specific spots. This would be displayed for the "rest of project". The isue was that this was stopping the slide before the video loaded.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 03, 2020 Nov 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

The only issue remaining is that I cant include it as a web object, which means I can't use the controls an iframe gives me in regards to disabling video controls and such.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines