HTML5 project keeps on loading when played via Browser

New Here ,
Dec 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have an interactive file and exported as HTML5. I uploaded this to my site (internal) and when I was testing this file and I get about half way through then there show a "loading screen". When they come back, half of the image is missing on the pages. It’s super random and doesn’t always stop in the same place.

 

Is there a way to fix this? 

Views

75

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Most Valuable Participant ,
Dec 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Did you upload to a webserver which supports JSON?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
TonMart AUTHOR
New Here ,
Dec 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am not sure if my webserver supports JSON (I don't know how to check it). But I did upload it to a webserver. It is a local WP site, and it is stored in uploads section. I hope you can guide me. Thank you!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Advocate ,
Dec 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi TonMart,

I had problems which sound a bit like yours. Expecially when half of the image(s) (I guess you've meant to write plural) are missing. You could simply try to upload or synchronize your project again, but to really find the reason (if this is the same as I experienced) look on the web server per FTP (if possible) in the dr folder whether all JSON files are uploaded completely. I mean those img1.json, img2.json, img3.json etc.. I my case there were some with 0 bytes and because those JSONs contain references to images or the image data this could be the reason for missing some of them.

Klaus

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
TonMart AUTHOR LATEST
New Here ,
Jan 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Klaus!

 

Thanks for the tip. I'll check the dr directory and will let you know. 

There is also a time where a slide contains 2 to 3 images, and when loaded (from the server), the images are all right there, but on the second go, 1 of the images is missing already. Any thoughts on this? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Reply
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more