Highlighted

Inability to edit font on existing objects in existing project under construction

New Here ,
May 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi All,

Today I am experiencing an anomoly like never before where I am unable to edit text font/size on existing objects in an existing project under construction.  This function was working just fine yesterday (05/14 PST), but today (05/15 PST) it's a "no can do" (which is extremely roadblocking my workflow).  Is anyone else experiencing this anomoly? (I have a hunch that an Adobe Server(s) somewhere is malfunctioning or needs a reboot).   This is a screen snip of what it looks like when I try to edit an existing text entry today -

Capture.PNG

But when I insert an all new text caption, it looks like what I should be seeing when editing an existing text entry -

 

Capture2.PNG

This project already has umpteen development hours into it, so of course I am not willing to contemplate redoing all of the existing text entries (that would be a ridiculous waste of time).

 

What is going on here?  Is anyone else having this issue today?  I suspect it is an Adobe server issue that has surface today (because of the way Typekit is introduced into the backdoor of Captivate through Adobe servers).  

 

Help!!!!

 

Thanks for looking into this (Adobe and/or anyone else).

 

Ron

 

[P.S. in case Lieve looks at this - Windows 10 Enterprise version 1703 OS build 15063.2046  Captivate version 11.5.1.499 ... Thanks for all you do Lieve! ]

Views

11

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Inability to edit font on existing objects in existing project under construction

New Here ,
May 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi All,

Today I am experiencing an anomoly like never before where I am unable to edit text font/size on existing objects in an existing project under construction.  This function was working just fine yesterday (05/14 PST), but today (05/15 PST) it's a "no can do" (which is extremely roadblocking my workflow).  Is anyone else experiencing this anomoly? (I have a hunch that an Adobe Server(s) somewhere is malfunctioning or needs a reboot).   This is a screen snip of what it looks like when I try to edit an existing text entry today -

Capture.PNG

But when I insert an all new text caption, it looks like what I should be seeing when editing an existing text entry -

 

Capture2.PNG

This project already has umpteen development hours into it, so of course I am not willing to contemplate redoing all of the existing text entries (that would be a ridiculous waste of time).

 

What is going on here?  Is anyone else having this issue today?  I suspect it is an Adobe server issue that has surface today (because of the way Typekit is introduced into the backdoor of Captivate through Adobe servers).  

 

Help!!!!

 

Thanks for looking into this (Adobe and/or anyone else).

 

Ron

 

[P.S. in case Lieve looks at this - Windows 10 Enterprise version 1703 OS build 15063.2046  Captivate version 11.5.1.499 ... Thanks for all you do Lieve! ]

Views

12

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
May 15, 2020 0

Have something to add?

Join the conversation