Internal Error and Publish Failed

Community Beginner ,
Nov 02, 2018 Nov 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Captivate 2019 ver. 11.0.1.266

I have recently been getting the following error messages when trying to preview HTML5 in Browser or when Publishing.  It occurs every time. The preview HTML5 in browser does NOT work at all. All I get is the little Publish failed message.  However, when publishing, it gives the messages but still produces a published file set that appears to function properly.  Has anybody else run into this problem?  Everything seems to work, it is just irritating to Not be able to preview the project in the browser.

Publish_Error.jpgPublish_Error2.jpg

Views

262

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Most Valuable Participant ,
Nov 02, 2018 Nov 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

What is that G-drive?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Nov 02, 2018 Nov 02, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

The G drive is simply my local drive where my "web server" (XAMPP server) is.  It hasn't been an issue since, I had it set up the same way with 2017 and it did not cause this issue, it also didn't seem to cause it on previous 2019 projects.  It seems to have recently (this project) come to light.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines