Highlighted

Loss of Play Button when viewing on Google Chrome

Community Beginner ,
Sep 27, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I have no problem publishing locally and viewing and interacting with the published Captivate 2019 project. 

But when I try copying and pasting it via File Manager to WP site, the Play Button is missing and I cannot navigate past first screen.

http://changemgr.com/gen/index.html

 

The border still shows but there is no Play button and no way to get into the interactivity. Please help.

BTW same experience in IE

Correct answer by Chuckism | Community Beginner

The problem is solved... it was the WordPress file manager plugin. When I used CPanel to upload the folder as a zipped folder and extracted the contents, it worked fine. Visit changemgr.com and you will see a link to a button "View the Cool Interactive Tool."

Views

130

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Loss of Play Button when viewing on Google Chrome

Community Beginner ,
Sep 27, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I have no problem publishing locally and viewing and interacting with the published Captivate 2019 project. 

But when I try copying and pasting it via File Manager to WP site, the Play Button is missing and I cannot navigate past first screen.

http://changemgr.com/gen/index.html

 

The border still shows but there is no Play button and no way to get into the interactivity. Please help.

BTW same experience in IE

Correct answer by Chuckism | Community Beginner

The problem is solved... it was the WordPress file manager plugin. When I used CPanel to upload the folder as a zipped folder and extracted the contents, it worked fine. Visit changemgr.com and you will see a link to a button "View the Cool Interactive Tool."

Views

131

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Community Beginner ,
Sep 27, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Note that I receive the same results on IE.

the URL is http://changemgr.com/gen/index.html

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Most Valuable Participant ,
Sep 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

This is very strange. I have published  recently several examples, and the play button was never missing, unless I replaced the Play icon in HTMLImages by an empty one. 

Here is ane xample published two days ago:

GradedSurvey

Which version ae you using? Check the full version number under Help, About Captivate.

Which Chrome vesion? On WIn or Mac?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Advocate ,
Sep 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

When I force navigate using the console - I can see that there is more going on than meets the eye.

Looks like some things are off the stage. ( I had to drastically resize my window to see them) The text entry box is out of view along with some other items.) Hard to tell the root cause without knowing more. I tried to enter my name and the submit button did not seem to work but it did let me advance if I entered my name and pressed the Enter button on my keyboard.

 

clipboard_image_0.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Community Beginner ,
Sep 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Thank you so ,much for the response.

I believe that the fact that the HTML works fine when I bring it up locally using the same Google Chrome browser means that possibly there is a problem with the File Manager I am using to paste into my WordPress folder structure. Going to try using another plug in file manager and see if that works.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Community Beginner ,
Sep 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

The problem is solved... it was the WordPress file manager plugin. When I used CPanel to upload the folder as a zipped folder and extracted the contents, it worked fine. Visit changemgr.com and you will see a link to a button "View the Cool Interactive Tool."

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Lilybiri LATEST
Most Valuable Participant ,
Sep 29, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for the heads up.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Resources
Captivate User Guide
New Group