Overlay slides not showing after project is published

New Here ,
Nov 05, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I have an interactive video with 4 overlay slides that contain drag and drop interactions. Everything works great when I preview the project. When I publish the project and view it the overlay slides do not show. The video just keeps playing.

TOPICS
Advanced, Audio and video, Getting started

Views

96

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Overlay slides not showing after project is published

New Here ,
Nov 05, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I have an interactive video with 4 overlay slides that contain drag and drop interactions. Everything works great when I preview the project. When I publish the project and view it the overlay slides do not show. The video just keeps playing.

TOPICS
Advanced, Audio and video, Getting started

Views

97

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 05, 2019 0
Most Valuable Participant ,
Nov 05, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Which version are you using? The exact version number is under Help, About Captivate. If you are on 11.5, did you insert those slides in sequence? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 05, 2019 0
New Here ,
Nov 06, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I have 11.5. I believe I inserted them in sequence. I made the first slide made the overlay in the timeline, made the next slide and inserted it as an overlay and continued in that matter.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 06, 2019 0
Most Valuable Participant ,
Nov 06, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Can you show a screenshot of the Filmstrip?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 06, 2019 0
New Here ,
Nov 07, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Screenshot (393).png  

I was able to get the overlay slides to show. I normaly disable the Captivate playbar in a course, however, i republished it with the playbar enabled and it work perfect. Seems strange?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 07, 2019 0
Most Valuable Participant ,
Nov 07, 2019

Copy link to clipboard

Copied

You have only one location in the video which shows these overlay slides? Maybe show the timeline? How is the last overlay sliide set up in the sequence? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 07, 2019 0
New Here ,
Nov 07, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Each overlay is at a different point in the timeline.Screenshot (395).png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Nov 07, 2019 0