Highlighted

Playbar missing in mobile view

Participant ,
Jul 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hello there,

I´m wondering why my content does not show the playbar in mobile portrait mode, but in mobile landscape mode?

I´m using Captivate 2017, but working with an "old" file made in Captivate 9. So I do not use fluid boxes, but breakpoints. The script assumes that all major buttons wil be shown on a mobile device:

cp.responsiveButtons =

{

    //"ButtonName"    :     [Primary,Tablet,Mobile],

    "Rewind"        :     [true,true,false],

    "Backward"        :     [true,true,true],

    "Play"            :     [true,true,true],

    "Slider"        :     [true,true,false],

    "Forward"        :     [true,true,true],

    "CC"            :     [true,true,true],

    "AudioOn"        :     [true,true,true],

    "Exit"            :     [true,true,true],

    "FastForward"    :     [true,true,false],

    "TOC"            :     [true,true,true]

I´ve used the standard cpMobile Playbar, set some new colors and changed the png´s to get the customers CI look & feel - nothing else!

This is how it looks:

  • in tablet portrait mode
    tablet.png
  • in smartphone portrait mode:
    smartphone.png

Playbar settings are the same in both views/modes, height is the same and buttons to show also. So why do the buttons dissapear when viewed with a smartphoen (or previewed in smartphone mode)?

Views

92

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Playbar missing in mobile view

Participant ,
Jul 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hello there,

I´m wondering why my content does not show the playbar in mobile portrait mode, but in mobile landscape mode?

I´m using Captivate 2017, but working with an "old" file made in Captivate 9. So I do not use fluid boxes, but breakpoints. The script assumes that all major buttons wil be shown on a mobile device:

cp.responsiveButtons =

{

    //"ButtonName"    :     [Primary,Tablet,Mobile],

    "Rewind"        :     [true,true,false],

    "Backward"        :     [true,true,true],

    "Play"            :     [true,true,true],

    "Slider"        :     [true,true,false],

    "Forward"        :     [true,true,true],

    "CC"            :     [true,true,true],

    "AudioOn"        :     [true,true,true],

    "Exit"            :     [true,true,true],

    "FastForward"    :     [true,true,false],

    "TOC"            :     [true,true,true]

I´ve used the standard cpMobile Playbar, set some new colors and changed the png´s to get the customers CI look & feel - nothing else!

This is how it looks:

  • in tablet portrait mode
    tablet.png
  • in smartphone portrait mode:
    smartphone.png

Playbar settings are the same in both views/modes, height is the same and buttons to show also. So why do the buttons dissapear when viewed with a smartphoen (or previewed in smartphone mode)?

Views

93

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jul 05, 2018 0

Have something to add?

Join the conversation