Highlighted

Preview is not working

New Here ,
Jan 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I am using Captivate Windows version on a MacBook(Parallels). I think this is about the firewall issue. Even though I click on these buttons, It doesn't open the localhost to show me the preview.

 

I also reset the preferences in the utils folder. 

 

 

Screen Shot 2020-01-25 at 18.35.05.pngScreen Shot 2020-01-25 at 18.35.13.png

TOPICS
Advanced, Editing, Getting started

Views

182

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Preview is not working

New Here ,
Jan 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I am using Captivate Windows version on a MacBook(Parallels). I think this is about the firewall issue. Even though I click on these buttons, It doesn't open the localhost to show me the preview.

 

I also reset the preferences in the utils folder. 

 

 

Screen Shot 2020-01-25 at 18.35.05.pngScreen Shot 2020-01-25 at 18.35.13.png

TOPICS
Advanced, Editing, Getting started

Views

183

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jan 25, 2020 0
New Here ,
Jan 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have uninstalled it and installed it again. Still, doesn't work.

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 25, 2020 0
Most Valuable Participant ,
Jan 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Which version do you use, as mentioned under Help, About Captivate?

Which browser? Did you try another browser?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 25, 2020 0
New Here ,
Jan 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am using the latest release with the latest updates.

 

I have tried http://localhost:51392/preview this on different web browsers, with /preview, and without preview. It is not working too.

 

I suspect that it might be related to the firewall. Since I am also using the parallels(windows 10) on my mac, it might be because of that.

 

Is there any settings on the firewall > allowed apps section that I need to change?

 

Screen Shot 2020-01-25 at 20.19.03.png

 

 

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 25, 2020 0
New Here ,
Jan 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I also suspect that it might be an issue of project cache file locations? 

 

Screen Shot 2020-01-25 at 23.51.49.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 25, 2020 0
Most Valuable Participant ,
Jan 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am a Windows user, which means I have no experience whatsoever with Parallels. You need to run Captivate in Windows with the option 'Run as Administrator'.  Cache nor project folders should be on a networked or external drive.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 25, 2020 0
New Here ,
Jan 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

 

I tried your suggestions too. But didn't work out. thanks for your support anyway. 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 25, 2020 0
Most Valuable Participant ,
Jan 26, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Can you check the Cache folder: has it not become too big?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 26, 2020 0
kanttt LATEST
New Here ,
Jan 30, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I tried the cache folder. It is definitely related to Parallels. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 30, 2020 0