Highlighted

preview stop working

New Here ,
Jan 21, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I do not know why but the the preview now not work anymore. AC open the browser on a non-existent url.

How can i solve it? Thank you for your time

es_.gif

Views

93

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

preview stop working

New Here ,
Jan 21, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I do not know why but the the preview now not work anymore. AC open the browser on a non-existent url.

How can i solve it? Thank you for your time

es_.gif

Views

94

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jan 21, 2019 0
Most Valuable Participant ,
Jan 21, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hmmm.... did see sampe question and same strange url couple of weeks ago.


Can you clean the Preferences, please? Find the subfolder "utils" under the installation folder and run the CleanPreferences... file fitting for your OS. Captivate has to be closed. You need admin rights.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 21, 2019 1
New Here ,
Jan 21, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for your suggestion. I'm on windows 7 and after cleaning up system temporary folders, with CCleaner, and reboot, now it working again!

Thanks for your help.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 21, 2019 0