Highlighted

Problem creating a new project in Captivate 2017

New Here ,
Oct 26, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I have just installed Captivate 2017 on a MacBook running macOS Sierra. When starting up, after selecting "New" then "Responsive Project" or "Blank Project", a window with "Loading Themes" or "Creating Objects" briefly appears and nothing happens.

Thanks for any suggestions.

Scott

Adobe Community Professional
Correct answer by RodWard | Adobe Community Professional

Might also be worth checking that the version of Cp 2017 that you installed is the latest build.  I seem to remember that early versions of Cp 2017 had some issues with MAC OS.

Views

52

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Problem creating a new project in Captivate 2017

New Here ,
Oct 26, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

I have just installed Captivate 2017 on a MacBook running macOS Sierra. When starting up, after selecting "New" then "Responsive Project" or "Blank Project", a window with "Loading Themes" or "Creating Objects" briefly appears and nothing happens.

Thanks for any suggestions.

Scott

Adobe Community Professional
Correct answer by RodWard | Adobe Community Professional

Might also be worth checking that the version of Cp 2017 that you installed is the latest build.  I seem to remember that early versions of Cp 2017 had some issues with MAC OS.

Views

53

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 26, 2018 0
Most Valuable Participant ,
Oct 26, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Is Captivate installed on your system, not on a networked drive? Do the paths in Preferences, General settings (accessible bfrom the welcome screen) point to your system, not to a networked drive? Check also the version number, there was a late patch, version should be 10.0.1.285.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 26, 2018 1
Adobe Community Professional ,
Oct 26, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Might also be worth checking that the version of Cp 2017 that you installed is the latest build.  I seem to remember that early versions of Cp 2017 had some issues with MAC OS.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 26, 2018 1
New Here ,
Oct 26, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thankyou Lilybiri. It was installed on my system and i checked the paths.  Thanks for your prompt reply.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 26, 2018 0