Project is different after publishing and in Filmstrip than on slides.

New Here ,
Jun 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

My project appears different after I publish it. I have attached screenshots. I realized that my filmstrip is not also not being updated when I make changes to my slides. How can I fix this. Please and thank you for the help!

Screenshot (18).pngScreenshot (19).pngScreenshot (16).pngScreenshot (17).pngScreenshot (20).png

Views

115

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Project is different after publishing and in Filmstrip than on slides.

New Here ,
Jun 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

My project appears different after I publish it. I have attached screenshots. I realized that my filmstrip is not also not being updated when I make changes to my slides. How can I fix this. Please and thank you for the help!

Screenshot (18).pngScreenshot (19).pngScreenshot (16).pngScreenshot (17).pngScreenshot (20).png

Views

116

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 03, 2020 0
Most Valuable Participant ,
Jun 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Clear your cache, and maybe clean the Preferences. Looks like an old style course, very long timelines, lots of interactive objects (can only see a very small part of the timeline, but suspect that is the case).

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 03, 2020 0
New Here ,
Jun 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Cache has been cleared and preferences have been reset. Still no luck. Any more suggestions? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 03, 2020 0
Most Valuable Participant ,
Jun 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

As I mentioned, but you didn't comment on it, it feels like a very old projecT. Which version was used for its creation? Did you update the theme to the present version?  The problems you are mentioning make me suspect that the project is getting corrupted. That can be due to multiple upgrades, without taking advantage of new features. Did you copy/paste a lot? Are you having lot of advanced actions, which were not replaced by shared actions? 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 03, 2020 0
RodWard LATEST
Adobe Community Professional ,
Jun 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

The filmstrip thumbnails do not update immediately after you make some small change to a single slide.  You usually need to republish the project to more accurately see the changes reflected in thumbnails.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 03, 2020 0