Highlighted

Published HTML file spins

New Here ,
Nov 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I published a captivate file to HTML. It plays on my local drive, but when I upload it to the server for client use, the pre-loader just spins on me. I even tried re-publishing a captivate file that already has an out-put on the server, and that spins on me too... Is there a bug with Captivate 19 that might be causing this?

Topics

Advanced, Advanced actions, Editing

Views

78

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Published HTML file spins

New Here ,
Nov 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I published a captivate file to HTML. It plays on my local drive, but when I upload it to the server for client use, the pre-loader just spins on me. I even tried re-publishing a captivate file that already has an out-put on the server, and that spins on me too... Is there a bug with Captivate 19 that might be causing this?

Topics

Advanced, Advanced actions, Editing

Views

79

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Advocate ,
Nov 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hmm...

I guess I do not suspect a bug at this point.

The only time I have personally seen this happen is under one of two conditions.

 

1. When I try to modify the published HTML file and make a mistake of some sort.

2. When my Internet connection is really sucking at the moment.

 

Might need a little more detail.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Most Valuable Participant ,
Nov 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

There is no Captivate 19, are you talking about release 11 or 11.5? Both ar also indicated with the year CP2019.

 

I suspect that the webserver is not supporting JSON. Can you check?

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Advocate ,
Nov 12, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Ahh... That's right - I forgot about that one. Good thinking.

Makes me wonder, though, it sounded as though there was another file that was working on the server.

Did we recently change servers or perhaps was the other file created with a much older version of Captivate?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Contributor ,
Nov 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Another angle to debug is to open the development console....Captivate is great about spitting out errors there to give you a clue of where to start looking.....  If using chrome goto view>developer>developer tools (note all modern browsers have this console)....If you can cut and paste what that spits out might give some direction to head.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Resources
Captivate User Guide
New Group