Highlighted

Score not reporting correctly in LMS

New Here ,
Aug 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

When my users fail a quiz, retake it, and pass it with a score of 100%, the LMS is reporting that they passed the course, but reports the score as 80% rather than 100.  I have "SendTracking Data at End" selected in Quiz/Reporting. Would appreciate the community's thoughts on how to correct this.

Views

12

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Score not reporting correctly in LMS

New Here ,
Aug 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

When my users fail a quiz, retake it, and pass it with a score of 100%, the LMS is reporting that they passed the course, but reports the score as 80% rather than 100.  I have "SendTracking Data at End" selected in Quiz/Reporting. Would appreciate the community's thoughts on how to correct this.

Views

13

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Aug 05, 2020 0
RodWard LATEST
Adobe Community Professional ,
Aug 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Does this module have a Quiz Results slide?  Can you confirm that the results slide reports 100% score on the final attempt?

If so, and the LMS is reporting a lower score than the hightest one, I would check the configuration of this course in the LMS settings.  It may be set up to report the average of all attempts rather than the highest attempt.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 05, 2020 0