Highlighted

Sound cutting out

New Here ,
Jun 11, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Captivate 2017

I am having issues with the sound cutting out when previewed and published. It will play normally and then the sound will just stop while the slide continues. It also will not start at the beginning of the lesson and I have to click the back button first for the sound to even start.

I have also recently started to receive the message below when I open a published Captivate.

I record in Audition and then place the audio in the slides. I have not had an issue like this previously. Any help is appreciated.

Thanks.

Views

138

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Sound cutting out

New Here ,
Jun 11, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Captivate 2017

I am having issues with the sound cutting out when previewed and published. It will play normally and then the sound will just stop while the slide continues. It also will not start at the beginning of the lesson and I have to click the back button first for the sound to even start.

I have also recently started to receive the message below when I open a published Captivate.

I record in Audition and then place the audio in the slides. I have not had an issue like this previously. Any help is appreciated.

Thanks.

Views

139

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 11, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Jun 11, 2018

Copy link to clipboard

Copied

The 'error' message you are seeing is because you have published your project with SCORM reporting turned on and it is trying to find the LMS (unsuccessfully).

Your issue with the audio not starting at the beginning of the module is likely due to a recent change to many browsers where audio will not automatically start until the learner interacts with the lesson, e.g. clicks a button.  There are many recent threads on this forum abou this new behaviour.  Search the web for issues with browsers and audio.  It's a common topic now.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 11, 2018 0
New Here ,
Jun 12, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thanks! I am still having an issue with the sound just cutting out mid-slide or sometimes not starting up again after a text entry box. It worked fine for me this last time in Internet explorer but 2 coworkers tested it and the sound cut out both for them. They both used Internet explorer also.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 12, 2018 0