Highlighted

Still a bug in 2019 - Recording a software simulation with the mouse

Community Beginner ,
Oct 04, 2018

Copy link to clipboard

Copied

This is an issue that I noticed in 2017 Captivate, but still showing up with 2019. If you record a software simulation with the Show Mouse Location and Movement selected, and add details to the project (text box, smartshapes, etc.) the formatting and alignment is thrown off and the project is unusable.

Views

240

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Still a bug in 2019 - Recording a software simulation with the mouse

Community Beginner ,
Oct 04, 2018

Copy link to clipboard

Copied

This is an issue that I noticed in 2017 Captivate, but still showing up with 2019. If you record a software simulation with the Show Mouse Location and Movement selected, and add details to the project (text box, smartshapes, etc.) the formatting and alignment is thrown off and the project is unusable.

Views

241

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 04, 2018 0
New Here ,
Dec 17, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I need help too.

Even if i only selected de "show mouse location" and not the other one. I still have an unusable project

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 17, 2018 0
Most Valuable Participant ,
Dec 17, 2018

Copy link to clipboard

Copied

THere is no answer to this question, because myself (and probalby others) cannot reproduce the prolems. Do you Run Captivate as Administrator if you are on Windows?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 17, 2018 0
Sprich LATEST
New Here ,
Dec 17, 2018

Copy link to clipboard

Copied

i try in admin mode and no change.

when i use keyboard, it works. But there is no screen shot when i use the mouse.

So when i stop my software simulation i only have 1 slide. The last screen i had.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 17, 2018 0