Highlighted

Text disappears when opening a captivate-project

New Here ,
Mar 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

the problem started a couple of weeks ago (afaik there was no update for captivate involved) that whenever I open a project, the text passages don't appear. I didn't change anything in the settings and so far I can't figure out the problem. I have to click on every text, so that i can see them again (i can click through them in the timeline and they all appear).

Even when I publish the project, although the text passages are in the timeline, the text is not published along with the rest of the project but just pictures and all the other stuff.

Thanks for the help!

Mary

Views

31

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Text disappears when opening a captivate-project

New Here ,
Mar 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

the problem started a couple of weeks ago (afaik there was no update for captivate involved) that whenever I open a project, the text passages don't appear. I didn't change anything in the settings and so far I can't figure out the problem. I have to click on every text, so that i can see them again (i can click through them in the timeline and they all appear).

Even when I publish the project, although the text passages are in the timeline, the text is not published along with the rest of the project but just pictures and all the other stuff.

Thanks for the help!

Mary

Views

32

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Mar 12, 2020 0
Most Valuable Participant ,
Mar 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Since it started only recently, looks like it is due to something changed in the environment, not in Captivate: new browser versions, update to OS?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 12, 2020 0
New Here ,
Mar 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

No, it's a work laptop and i can't update or install anything myself. But i think i found a solution, i just copied everything into a completely new project and so far the problem is gone. Since i just started the project, i didn't think of that before but seems like it does the trick.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 13, 2020 0
Lilybiri LATEST
Most Valuable Participant ,
Mar 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

That is the usual workaround if the project is corrupted. Hope it will not happe again.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Mar 13, 2020 0