Highlighted

Text doesn't always animate in

Participant ,
Aug 19, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I hoping someone might know what's going on with this, cause this keeps happening to slides randomly, especially when we update the powerpoint.

Everything in our powerpoints has a fly in animation set to with previous or after previous, but we will have text on random slides, just not show up when exported for html  setting.

We'll have some slides where half the text will show, and the other half won't. We've tried multiple things to get this to work properly, but what might work for one slide doesn't seem to always work for the other slides.  We tried resetting the animations, breaking all bullets n paragraphs into separate objects, duplicating layers and deleting the old ones.

The first time this happened, we thought we resolved it, but when we did a few text edits in the file, 12 out of 16 slides had text missing in export. All that was changed was two lines of text.

We have images with the same animation on almost every page too, but it seems to only be the text that's affected

Topics

Presenter

Views

334

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Text doesn't always animate in

Participant ,
Aug 19, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I hoping someone might know what's going on with this, cause this keeps happening to slides randomly, especially when we update the powerpoint.

Everything in our powerpoints has a fly in animation set to with previous or after previous, but we will have text on random slides, just not show up when exported for html  setting.

We'll have some slides where half the text will show, and the other half won't. We've tried multiple things to get this to work properly, but what might work for one slide doesn't seem to always work for the other slides.  We tried resetting the animations, breaking all bullets n paragraphs into separate objects, duplicating layers and deleting the old ones.

The first time this happened, we thought we resolved it, but when we did a few text edits in the file, 12 out of 16 slides had text missing in export. All that was changed was two lines of text.

We have images with the same animation on almost every page too, but it seems to only be the text that's affected

Topics

Presenter

Views

335

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Community Professional ,
Nov 06, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

Can you confirm the version of Captivate, Office and the Operating System you are using?

A couple of screenshot might help with some details like the font used, the export settings and any technical information that might help us find an answer

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Lilybiri LATEST
Most Valuable Participant ,
Nov 06, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Do not use PPT import, but recreate from scratch. That will give you a lot more control, since Captivate is using a Timeline and effects, objects can be synchronized with audio etc. That is not possible when importing a PPT, since each PPT slide is converted into an individual movie slide trying to recreate what happens in PPT, but not always with success. You can unzip the PPT folder and extract assets to be used, which you import to a Captivate Project Library.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Resources
Captivate User Guide
New Group