Highlighted

Video Demo not publishing

New Here ,
Oct 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello.

 

I am trying to publish a video demo, but I am getting this:

 

Screen Shot 2020-10-03 at 6.30.55 PM.png

 

I am running Captivate 2019 on a MacBookPro Retina - Catalina 10.15.6

 

Is there a way to fix this?

 

Thanks in advance.

Views

43

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Video Demo not publishing

New Here ,
Oct 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello.

 

I am trying to publish a video demo, but I am getting this:

 

Screen Shot 2020-10-03 at 6.30.55 PM.png

 

I am running Captivate 2019 on a MacBookPro Retina - Catalina 10.15.6

 

Is there a way to fix this?

 

Thanks in advance.

Views

44

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 03, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Oct 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

You might try resetting Adobe Captivate. There is a file located in the installation folder for Adobe Captivate in a folder called utils. Run CleanPreferencesMac to reset all the preferences and possibly get this publish procedure to start working again.

Paul Wilson, CTDP | https://captivateteacher.com

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 04, 2020 0