Highlighted

Video Demo option won't open

Community Beginner ,
Jun 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Today, my Video Demo feature won't open and closes Captivate 2019 each time I try to use it. I've rebooted the PC (Win 10) twice.
I am opening as Administrator too. I went to check for updates, which there is, but the Updater window never opens. Just takes me to Creative Suite Site to view my other Apps. I am on Captivate version  11.5.1.499.
It had been working fine last week. My other options are working fine i.e. New Simualtion, Blank Project, etc.

Any suggestions?

TOPICS
Activation, Creative Cloud

Views

120

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Video Demo option won't open

Community Beginner ,
Jun 11, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Today, my Video Demo feature won't open and closes Captivate 2019 each time I try to use it. I've rebooted the PC (Win 10) twice.
I am opening as Administrator too. I went to check for updates, which there is, but the Updater window never opens. Just takes me to Creative Suite Site to view my other Apps. I am on Captivate version  11.5.1.499.
It had been working fine last week. My other options are working fine i.e. New Simualtion, Blank Project, etc.

Any suggestions?

TOPICS
Activation, Creative Cloud

Views

121

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jun 11, 2020 0
Most Valuable Participant ,
Jun 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Not sure it will solve the problem, but this week a patch was released which could help?

https://community.adobe.com/t5/captivate/hotfix-for-vr-content-not-playing-on-devices/td-p/11193899?...

For me it solved some other bugs as well as the one mentioned.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 12, 2020 0
Community Beginner ,
Jun 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I found (solved) the issue this morning. Similar along the lines of others finding a conflict with a LogiTech WebCam. I had recently installed Canon's new Web Cam utility and software. Once I uninstalled it, my Video Demo option started working again. So there's some type of conflict with Canon's software too.

Steve 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 12, 2020 0
Lilybiri LATEST
Most Valuable Participant ,
Jun 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Please do not put personal credentials on a public forum. I just took them out, but you posted it 2hrs ago.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jun 12, 2020 0