Highlighted

Youtube video issues in Captivate 9

Explorer ,
Nov 25, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I have added a YouTube video to Captivate 9 using the Slide video tool. I have removed the Skin and have added my own play/pause and mute/unmute buttons. When the slide opens the video begins to play and about 3 seconds in the "more videos" pops up at the bottom of the screen and pauses the video. You can restart the video using the play/pause button but this will happen at least one or two more time before the two and half mintue video is done. Can I prevent these pop-ups? 

Thanks,

Ragan

TOPICS
Audio and video

Views

22

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Youtube video issues in Captivate 9

Explorer ,
Nov 25, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I have added a YouTube video to Captivate 9 using the Slide video tool. I have removed the Skin and have added my own play/pause and mute/unmute buttons. When the slide opens the video begins to play and about 3 seconds in the "more videos" pops up at the bottom of the screen and pauses the video. You can restart the video using the play/pause button but this will happen at least one or two more time before the two and half mintue video is done. Can I prevent these pop-ups? 

Thanks,

Ragan

TOPICS
Audio and video

Views

23

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Nov 25, 2019 1

Have something to add?

Join the conversation