Adobe Broadcast image error

New Here ,
May 25, 2021 May 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

I am unsure if this is a common error or not but I can't seem to get this broadcast image off of my chaacter.I have used this character before and today when I logged in this is what I got.I have uninstalled/installed multiple versions,re-imported the psd file. Nothing seems to work.Please help any suggestion is appreciated.Thanks in advance

TOPICS
Bugs , Crash , Freeze or hang

Views

63

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
May 25, 2021 May 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

The usual cause is the artwork file was moved. If you single click on puppet in project panel, the first property in properties panel is Path. Make sure that is set to the correct path name for the artwork file.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 25, 2021 May 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

That was it.Thanks so much,lesson learned.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines