Character Animator.exe - Entry Point Not Found

Explorer ,
Jan 31, 2020 Jan 31, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Geez, why am I getting this all of the sudden? Trying to drag Ch project from project panel to project panel in Ae. Done this a hundred times in the  p as t, now it doesn't work. I have that .dll in the location queried. 

 

The procedure entry point ?StdToUTF8String@string@dvacore@@YA?AV?$basic_string@EU?$char_traits@E@std@@U?$SBAAllocator@E@allocator@dvacore@@@std@@PEBD@Z could not be located in the dynamic link library C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects 2020\Support Files\dvascripting.dll.

k.

TOPICS
Dynamic link

Views

1.3K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 07, 2020 Feb 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

i just got the same issue tonight wile trying to update missing footage in AE with a .chproj as normal, i need to get this project out tonight!

Capture.JPG

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 17, 2020 Feb 17, 2020

Copy link to clipboard

Copied

got the same issue ((

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 18, 2020 Feb 18, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I encountered the same issue today after a nightmare of updating my adobe apps. Turned out the best solution I've found is to uninstall character animator and reinstall it. 

Edit: That fixed the problem for a couple of hours. Then I went to lunch and the issue came back.

This seems to be directly related to the latest 17.0.2 update in after effects and 3.1 update in CA

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 23, 2020 Feb 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Did the uninstall ect myself. Try running CH with the Ch project up and going before starting AF. 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Nov 04, 2020 Nov 04, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you so much for this.

Yes, to be clear: I started the Ch proj in Character Animator. Then opened After Effects and selected the relevant project. No more entry point errors!

Again, thank you!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines