• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Character Animator Mouth Tags Not Being Used In Behaviours

New Here ,
Dec 14, 2021 Dec 14, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Aloha All,

I am rigging a character and am having issues with the mouth tags. I've created a mouth group and all work except for the "W-Oo" tagged layer. The behaviours work fine for all the other mouth layers but I can't get the "W-Oo" to be recognized by the behaviours. I've tagged it properly and checked everything I can think of to check. Can anyone advise me on what to check or identify the problem?

Mahalo!

TOPICS
Rigging

Views

73

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Dec 16, 2021 Dec 16, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

In the Rig workspace, check what the Lip Sync behavior's W-Oo shows -- does it show a number other than 0 for the number of matching tags it found? For example, this one for the Chloe (Photoshop) example puppet shows 2 matching W-Oo layers:

JeffAlmasol_0-1639675016187.png

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines