export failure

New Here ,
Aug 28, 2017 Aug 28, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi there, i´m just trying to export a sequenz as h264. but in media encoder, directly startet from character animator export, just gives out an error!

"could not read from the source. Please check if it has moved or deleted."

is it because i use the trial version? (beta6)

or what went wrong? can anybody help me please?

Views

1.8K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Aug 28, 2017 Aug 28, 2017

Copy link to clipboard

Copied

So you're trying the File > Export > Video Via Adopbe Media Encoder route?

Does it work if you instead just open up AME and import the .chproj file from there?

Are your file(s) on an external hard drive or cloud-backed folder? If so, does moving them onto the desktop locally help at all?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 28, 2017 Aug 28, 2017

Copy link to clipboard

Copied

one question more: does CA support german language? i think it does not?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Aug 29, 2017 Aug 29, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Yes it should! I think you can set your language preferences in your general Creative Cloud settings if I remember correctly, and it should pass through to whatever apps your download...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 08, 2018 Jan 08, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Not work say link dynmaic error what should I do ????????

@oksamurai

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 28, 2017 Aug 28, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hi! Yes it worked! I opened the AME and then it has worked!

Thanks a lot for your help...

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 08, 2021 Feb 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hey

 

I have this same probelm and tried for hours to resolve this

Placed both files in same folder, HD.

 

Opening up from AME neither works.

 

Installed Character Animator and AME today on  a PC from Creative Cloud.

 

All my .chproj are zero bytes though, but this seems the normal, the other folders have files in (ch data, media)

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 08, 2021 Feb 08, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Are you using the Beta version of Ch or AME? If so, you have to also use the Beta version of both (or the non-Beta version of both). What version of each are you using?

 

Yes, zero-sized .chproj files are normal.

 

What steps are you doing exactly?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 06, 2022 May 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I was having the same problem. What finally fixed it is I installed After Effects. Since then I've been able to export it to AME and Premere no problem.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines