Exporting dulls the video when exporting from Character Animator.

New Here ,
Nov 14, 2020 Nov 14, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Heyy. 

I have an issue, i have been making videos with my puppet but since the update. When i export the head with an alpha background the puppet is completely washed out, the colour are faded so bad.

This has never happened before.

Its even seen to change from the "Source" and "Output".

I'll upload screenshots to show you.

Any help will be greatly appreciated. I'm at a complete loss.

Thank you.

 

TOPICS
Bugs , Camera

Views

73

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Nov 16, 2020 Nov 16, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thank you for reporting this.


I could repeat the same symptom between AE and AME. So this may be design.

To workaround this, I can think of 2 ways.

 

Case 1: Export PNG from CH and use xml in AME.
1) In CH, File -> Export -> PNG sequence and WAV...
2) Specify output directory, and Save.
3) In File System, you can find <your_scene_name>.xml at the same level of directory you specified at (2).
4) Run AME.
5) In AME, click "+" and add xml at step (3)

 

Case 2: in AME, use the format which allows to set Color Space to sRGB (JPEG).

 

If those steps do not help your workflow between CH and AME, please send me a direct message. I will send steps to tweak debug database which I do not recommend.

 

I hope this help.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines