Magnet not working

Explorer ,
Jan 14, 2019 Jan 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

First of all, I love Character Animator and the possibilities it offers.  I experimented with the new Magnet behavior in my scene but I was only able to push a prop away from my characters hand (which could come in use for other scenes but not this one).  I have the following within my puppet setup:

+MainGroup (tagged with physics and magnet behaviors)

     +object (tagged with magnet, dynamic and collide)

     +arm (tagged with magnet and dragger and dragger behavior)

I see the behavior working in the magnet example Okay Samurai posted on YouTube but can't get the behavior to replicate on my own scene.  I appreciate your suggestions.

Views

525

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Jan 14, 2019 Jan 14, 2019

Copy link to clipboard

Copied

I find that if you have multiple things controlling a layer, only one wins. Are there any other behaviors around that could be competing with the magnet for controlling the position of the object?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Explorer ,
Jan 15, 2019 Jan 15, 2019

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I have a dragger for the arm and the default dragger on the entire group, but never used it.  So, I don't think that solves it but I will remove all unneeded behaviors when I get a chance to work on the scene again.  Thank you for the suggestion!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines