Magnets not interacting

New Here ,
Jul 31, 2020 Jul 31, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am having trouble with the magnet behavior, all the tags are in the right spot and i get no connection between the two. also when I toggle the eye on a layer in rig mode it turns off random parts (i.e i toggle right arm eye and my torso turns off) Another thing I found odd was my skull has a "Dragger" properties despite no dragged handle. skeleton physicsskeleton physicsskull physicsskull physicsno interactionno interactionskeleton magnet handle activeskeleton magnet handle activeturned off and on the eye on "left arm two" and this was the result.turned off and on the eye on "left arm two" and this was the result.skull magnet and others activeskull magnet and others active

TOPICS
Bugs , Rigging

Views

95

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
Aug 01, 2020 Aug 01, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I think the Skull has to be a child of the right hand. Magnets I think I like normal independent layers (has to be under the parent mesh to attach to), but you can turn them off. It looks like the SKull is a separate puppet?

 

Hiding things making other things change I have seen sometimes due to swap sets. I would double check he swapsets have the layers you expect in them. Hiding one reveals others etc due to swap set membership. That is my best guess.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines