No Audio...Extreme show stopper, Like bug so big it should have halted rollout

Explorer ,
May 17, 2018 May 17, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Tried a .wav, an .MP3

As character animator has NO audio options to ensure we simply hope it is set to system sound. I see a waveform, exported it from audition, all is fine, bring it in even in it sown scene, ZERO audio will play...no audio. Project is 100% dead in the water now. Using absolute latest version.

Also, there is ZERO real time playback, when I hit play the timeline scrubs through but the scene freezes.

Windows 10 Pro

16GB DDR4

I7 7820 quad core

nvidia quadro P4000

Dell Laptop

Views

330

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
LEGEND ,
May 17, 2018 May 17, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

There are audio settings under preferences (bottom if edit menu?). Sorry, not at a computer just now to check. Look for “audio hardware” I think it is called.

Strange about playback! if you render the scene (export to media encoder), does the created mp4 file play? How complex is your scene?

Are you in CH or AE with a dynamic link? I find AE sluggish at times.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines