Puppet broken

New Here ,
May 12, 2020 May 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

musak11052162_0-1589298355212.png

musak11052162_1-1589298390821.png

All my puppets are broken. Anyone know why? I have 16 Gb ram and 4 Gb graphic cards. There mustn't be memory issue. Thanks for your help.

 

TOPICS
Bugs , Crash , Puppet movement

Views

1.9K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , May 12, 2020 May 12, 2020
Yep - for anyone searching for this and running to this in the future, see in the screenshot where there's an orange link? Click that to re-link the correct filetype.

Likes

Translate

Translate
New Here ,
May 12, 2020 May 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I've solved it. Missing files error.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 12, 2020 May 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Yep - for anyone searching for this and running to this in the future, see in the screenshot where there's an orange link? Click that to re-link the correct filetype.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 12, 2020 May 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Exactly. Thanks, Dave 🙂 We're looking for your new tutorials.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines