Puppet head does not attach to the body in Character Animator... please help!

Guest
Feb 14, 2017 Feb 14, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I'm a first timer and I need help.

I created a puppet in photoshop and imported it into Character Animator.

The head attributes all work fine, the eyes, eyelids, brows all are working great.  See attached video test.

For reasons unknown to me, the head will not attach to the body. I have used the staple tool, but it still will not attach.

I'm guessing it's something simple, but I just don't get it. It's possible that I have done something wrong in the original photoshop file.

Could someone look at my .psd file if I send it to see if I have created the layers properly?

I have a client waiting to see this and I'm getting frustrated.

Help please!!!

Views

1.4K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Feb 14, 2017 Feb 14, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hey Mark - I'm guessing the head is independent (has a crown icon next to it in CH)? If so remove that and it should work.

That's part of this video breakdown, which might help:

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Aug 05, 2020 Aug 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Im having that issue also. 

i dont have it on independent. ill look around further.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines