Red trigger enamble dots and camera not scanning my face- does not show lip sync?

New Here ,
Apr 28, 2021 Apr 28, 2021

Copy link to clipboard

Copied

For some reason does not show Lib Sync in the time line and has no red dots next to the activation of featues on the right?

 

No facial scaninng is not showing up. How do I fix the issues?

 

 

On a Mac 11.2.3

 

Character animate 4.0

TOPICS
Camera , How to , Puppet movement , Rigging

Views

93

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Enthusiast ,
Apr 30, 2021 Apr 30, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Probably because you are working in rig mode.

If you change the mode to record or stream, a red circle will appear next to the behavior parameters.

 

rig_mode.jpegrec_mode.jpeg

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
May 04, 2021 May 04, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Yep, k_oshiro is right - this should show up by default in Record and Stream mode. If it doesn't, go to Window > Workspace > Reset to get it back to normal.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines