Scarlett 2i2 USB sound not working in Ch.

Community Beginner ,
Oct 23, 2017 Oct 23, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I have a Scarlett 2i2 hooked up to my iMac which is working perfectly fine in Garageband and shows a decent amount of volume in Sound input/output settings.

However in Ch it shows no input at all.

In preferences it shows the correct device in all the boxes.

Can anyone suggest what I need to do?

thank you.

Views

591

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Oct 24, 2017 Oct 24, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I'm not sure - there's been one other reported issue with the Scarlett 2i2 and CH: Using prerecorded audio for lip sync

In CH preferences, are you able to adjust your audio prefs at all? This is what I have for example:

Screen Shot 2017-10-24 at 9.03.37 AM.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Oct 31, 2017 Oct 31, 2017

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Ill give that a go thanks!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines