Touch Input Bug for Drag Behavior

New Here ,
Mar 17, 2021 Mar 17, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Since the update to 4.0 my Surface Book 2 touchscreen is having major issues when I try to us it for the drag function. The application isn't sure if I'm using the mouse or touch screen and then creates really weird/unwanted behavior (1 section of the body part being dragged moves but the rest doesn't). 

 

Is anyone else having this issue? If so, how have you fixed it?

 

I use an external mouse and tried >12 times unplugging it are various times throughout the workflow but none seem to be working. This is a major issue for me due to my use case. I use the touch screen constantly. 

 

Thanks.

TOPICS
Bugs , Puppet movement

Views

55

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 22, 2021 Mar 22, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Am I the only person having this issue? It's a major frustration. I have narrowed it down to only happening during recording at a speed less than 1.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 23, 2021 Mar 23, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Sorry to hear about that. So this is only happening at slower recording speeds? That is very strange - I haven't heard of that before, it should just work. I'm assuming the Surface 2 falls in line with our recommended specs.

 

If it's possible to post a video of what's happening, that could help us isolate the bug.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines