• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Webcam still works, body tracking suddenly doesn't

New Here ,
Dec 05, 2022 Dec 05, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I've been using Character Animator for 8 months with no problems. Last week I opened it up and the camera couldn't identify my body. The handle lines show up randomly all over the screen. The webcam still works. My setup is exactly the same as it has been for 8 months. Lighting is the same. I've tried restarting, reinstalling Character Animator, installing an older version. The body behavior is active. The body icon below the camera is clicked. I've re-calibrated a hundred times. Has anyone had this problem? Any ideas what the problem might be?

TOPICS
Bugs , Camera , Puppet movement

Views

145

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 06, 2022 Dec 06, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I updated my graphics card driver and Windows. One of those two things fixed it.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Dec 07, 2022 Dec 07, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

It was probably the graphics card driver. Character Animator does a delicate dance with the hardware.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines